Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μπακαλιάρος σε κουρκούτι ούζου!!

Υλικά: 2 φιλέτα μπακαλιάρου ολόκληρα
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 κουταλάκι σόδα
3 κουταλιές ούζο μεγάλες
λάδι για τηγάνι


Τρόπος: Ξ αλμυρίζουμε το μπακαλιάρο καλά, και τον στεγνώνουμε εντελώς.
Διαλύουμε στο γάλα τη σόδα, και ρίχνουμε το αλεύρι και το ούζο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα πηχτό λείο μείγμα.
Βυθίζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι.
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και συνοδεύουμε με σκορδαλιά.


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου